OekraïneImpulstest van droge transformatorenDe groei van joint ventures bevorderen

  • vrijgavetijd:2022-06-05 22:34:14
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:424
  • Korte omschrijving:

    Oekraïne,lekkage van olie op elektrische lasstandExploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformatorOekraïneAutom

Artikel inhoud

lekkage van olie op elektrische lasstand

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

OekraïneAutomatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

BourgesVoor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los,Oekraïne500kW droge transformator, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd,Oekraïne50 kV-box type transformator, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.


OekraïneImpulstest van droge transformatorenDe groei van joint ventures bevorderen



Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Voor olie-transformator olie aanvulling, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer,OekraïneGrondbestendigheid van de distributietransformator, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

marktVoor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Als het volume van de transformator te klein is zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?


OekraïneImpulstest van droge transformatorenDe groei van joint ventures bevorderen



II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Handig en efficiëntDe technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

OekraïneElektrische transformator-installatie

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

OekraïneOverige productinformatie
  • Foggia.Productie van instapbruggenIntroductie van de gebruiksopeningssituatie

    Foggia.Productie van instapbruggenIntroductie van de gebruiksopeningssituatie

  • Zamoshik.kgm10 ton mobiele instapbrugBeleggingsinformatie

    Zamoshik.kgm10 ton mobiele instapbrugBeleggingsinformatie

  • HongarijeSchaartype mobiel hydraulisch hefplatformWat zijn de voornaamste kenmerken van

    HongarijeSchaartype mobiel hydraulisch hefplatformWat zijn de voornaamste kenmerken van

  • HaDuplex Gebouw Huishoudelijke Kleine LiftAltijd

    HaDuplex Gebouw Huishoudelijke Kleine LiftAltijd

  • IseronHydraulisch hefplatform met geleiderailBedrading bouwproces

    IseronHydraulisch hefplatform met geleiderailBedrading bouwproces

  • Shuangluan. kgmGkt12 hydraulisch hefplatformWat zijn de toepassingen?

    Shuangluan. kgmGkt12 hydraulisch hefplatformWat zijn de toepassingen?

  • Radomsko.Kleine hydraulische platformheftruckService doeleinden

    Radomsko.Kleine hydraulische platformheftruckService doeleinden

  • Frankfurt am Main8-meter hydraulisch hefplatformHoe verbeteren bedrijfsmedewerkers hun vaardigheden?

    Frankfurt am Main8-meter hydraulisch hefplatformHoe verbeteren bedrijfsmedewerkers hun vaardigheden?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!